Om mig

Mitt foto
Jag är en 37-årig kvinna, fru, mamma, väninna och syster. De fyra starkaste och självklaraste ljusglimterna i mitt liv är min man och mina tre barn. Jag försöker kombinera en karriär med ett aktivt hemmaliv vilket inte alltid är lätt. Bloggen ska hjälpa mig att se de dagliga ljusglimtar som annars vanligtvis passerar förbi i ett stressigt familjeliv. Min andepaus i tillvaron.

söndag 29 april 2012

Söndagsseg

Sovmorgon brukar oftast inte vara just så mycket sova, men en skön stund att ligga för mig själv och rå om mina egna tankar. Har testat spikmattan ett tag också men har svårt att somna riktigt.

Hör barnen leka nere och hur mitt minsta hjärta suktar efter lektid med storkillen. Vem som är idolen där är självklart. Deras skratt gör mig glad ända in i hjärtat!

Det är en riktigt fin dag ute, synd att jag känner mig förkyld. Blir nog en lugn dag hemma och kanske kanske törs jag ta fram utemöblerna på altanen. Och just det, nu har jag ju äntligen hittat min kamera som låg gömd i en ryggsäck, så nu ska jag försöka mig på att fota mer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar