Om mig

Mitt foto
Jag är en 37-årig kvinna, fru, mamma, väninna och syster. De fyra starkaste och självklaraste ljusglimterna i mitt liv är min man och mina tre barn. Jag försöker kombinera en karriär med ett aktivt hemmaliv vilket inte alltid är lätt. Bloggen ska hjälpa mig att se de dagliga ljusglimtar som annars vanligtvis passerar förbi i ett stressigt familjeliv. Min andepaus i tillvaron.

lördag 26 maj 2012

20 grader


Idag har det varit 20 grader varmt. Det är helt perfekt tycker jag, vare sig för varmt eller för kallt. Vi har just därför varit ute hela dagen. Började dagen med en skön promenad och sedan lunch ute på Galtströms restaurang. Efter det somnade lilleman och jag satt i solstolen och såg på när min man klippte gräset och monterade studsmatta, bra arbetsfördelning tycker jag! Jag förberedde faktiskt en av tapas rätterna inför morgondagens morsdagsmiddag, så jag har inte bara slappat. Nu har vi precis avslutat middagen som bestod av grillad laxfjäril, klyftpotatis och sallad.
Lillemans fruktpuré syns längst fram!
Nu är det bara lugnet som ska sänka sig och förstås inspelning av ESC. Min största kille gillar det men orkar inte vara uppe så länge. Det blir bra att se imorgon och spola över tråkiga bitar!

Trevlig lördagkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar