Om mig

Mitt foto
Jag är en 37-årig kvinna, fru, mamma, väninna och syster. De fyra starkaste och självklaraste ljusglimterna i mitt liv är min man och mina tre barn. Jag försöker kombinera en karriär med ett aktivt hemmaliv vilket inte alltid är lätt. Bloggen ska hjälpa mig att se de dagliga ljusglimtar som annars vanligtvis passerar förbi i ett stressigt familjeliv. Min andepaus i tillvaron.

torsdag 10 maj 2012

En glimt av arbetslivet

Idag åkte jag till jobbet efter lämning på dagis och besök på kondis. Jag kände mig väldigt pigg och alert och lilleman var på ett strålande humör. Det blev lite som jag tänkt när jag kom dit. Nåja, jag hade fortsatt gott humör.

Fikabrödet uppskattades av några, men annars verkar flera har blivit LCHFare och då funkar ju inte vetebröd nå vidare. Jag hade i alla fall ett väldigt bra möte med min nya chef och jag kände mig på ännu mer strålande humör efter det. Det känns positivt att företaget är lite i förändring i och med att jag känner mig väldigt flexibel med mina arbetsuppgifter. Sedan passade det bra att luncha med min vän Anna och prata av oss en del. Lilleman skötte sig föredömligt hela förmiddagen. Han sov under mitt samtal och var glad och hungrig vid lunchdags. Sen jag kom hem har det varit dagishämtning och nu lite skönt hemmaslapp. Vad var det mer för speciellt idag månntro, ja just jag Viktväktarna! Får återkomma om det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar