Om mig

Mitt foto
Jag är en 37-årig kvinna, fru, mamma, väninna och syster. De fyra starkaste och självklaraste ljusglimterna i mitt liv är min man och mina tre barn. Jag försöker kombinera en karriär med ett aktivt hemmaliv vilket inte alltid är lätt. Bloggen ska hjälpa mig att se de dagliga ljusglimtar som annars vanligtvis passerar förbi i ett stressigt familjeliv. Min andepaus i tillvaron.

tisdag 22 maj 2012

Läxor

Jag och lilleman väntade förgäves på skolbussen och fick sedan ta bilen och hämta vår skolkille. Det blev ett missförstånd bara, men tillslut var alla hemma.
Vi fick fika hos barnens gammelmormor och sedan stack tjejen till en kompis för att studsa studsmatta, lilleman somnade och det blev läxtid för min stora kille. Förutom matteläxa skulle han idag läsa en faktatext. Det blev om tigrar.
På fredag ska han berätta för resten av klassen om valda delar. Ska bli spännande att höra honom och se vad han tycker om denna typ av läxa.

Solen strålar ute, men det är värsta pollentiden nu, vilket är jättejobbigt för min största kille. Igår var han helt sänkt, men idag är det bättre om än humöret inte är på topp. Nåja, nu ska jag lära mig lite om tigrar och hoppas han blir gladare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar