Om mig

Mitt foto
Jag är en 37-årig kvinna, fru, mamma, väninna och syster. De fyra starkaste och självklaraste ljusglimterna i mitt liv är min man och mina tre barn. Jag försöker kombinera en karriär med ett aktivt hemmaliv vilket inte alltid är lätt. Bloggen ska hjälpa mig att se de dagliga ljusglimtar som annars vanligtvis passerar förbi i ett stressigt familjeliv. Min andepaus i tillvaron.

tisdag 29 maj 2012

Strumpmysteriet

Idag har jag jobbat med tvätten. Tvättat, tumlat, vikt och lagt in i garderober (hey vad bra med det sista, det brukar jag inte orka med). Sedan tog jag tag i den udda strumphögen. Jag fick säkert ihop 15-20 par strumpor, men ändå är det så här många kvar:
Strumphögen fortfarande oroande stor!
Det är ett mysterium detta med strumpor och vart de tar vägen...

2 kommentarer:

  1. Sv; Det tycker jag def att du ska göra...hihi..du får hälsa från mig ;)! Den är underbar både med och utan skärp. Lite sådär "gammal" i stilen :)

    Ja, vad är det med de där udda strumporna, de gör mig gaaaalen! :P

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag förstår precis vad du menar eftersom jag själv är användare av strumpor och har en hög barn. Nu finns det en lösning på det problemet, de heter clicksocks. Jag är så glad att jag hittade dem! Kolla in dem du också: www.clicksocks.se

    SvaraRadera