Om mig

Mitt foto
Jag är en 37-årig kvinna, fru, mamma, väninna och syster. De fyra starkaste och självklaraste ljusglimterna i mitt liv är min man och mina tre barn. Jag försöker kombinera en karriär med ett aktivt hemmaliv vilket inte alltid är lätt. Bloggen ska hjälpa mig att se de dagliga ljusglimtar som annars vanligtvis passerar förbi i ett stressigt familjeliv. Min andepaus i tillvaron.

måndag 28 maj 2012

Viktresultat

Äppelträden slår snart ut i blom
Idag är det bara 10-11 grader kallt. Vi har som vanligt ingen plan för dagen. Lilltjejen vill se på tv hela dagen, så det är bäst jag kommer på något. Lite frukost i hennes mage, då kanske hon kommer på andra tankar.

Det går bra i min viktkamp. Nu har jag tappat 1,5 kg - tjoho! Det känns fantastiskt med tanke på att mycket i mitt liv kretsar kring mat, speciellt nu när jag går hemma hela dagarna. Jag är världsmästare i att hitta på något att fira. Det kan vara att solen skiner, att det regnar, någon ska muntras upp, skolan är snart slut osv osv. Jag hittar alltid något att fira, men skillnaden nu är att jag äter färre godsaker och tackar nej till fika. Sedan har jag verkligen ansträngt mig mer för att få till flera promenader. Det känns bra, men till veckan kommer något som verkligen är värt att firas, nämligen min tjejweekend i Barcelona. Nåja, det lär bli mycket promenerande där med.

Klapp på axeln till mig själv idag, duktiga jag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar