Om mig

Mitt foto
Jag är en 37-årig kvinna, fru, mamma, väninna och syster. De fyra starkaste och självklaraste ljusglimterna i mitt liv är min man och mina tre barn. Jag försöker kombinera en karriär med ett aktivt hemmaliv vilket inte alltid är lätt. Bloggen ska hjälpa mig att se de dagliga ljusglimtar som annars vanligtvis passerar förbi i ett stressigt familjeliv. Min andepaus i tillvaron.

måndag 11 juni 2012

Äntligen!

Precis när jag tänkte att idag blir det ingen ljusglimt, så kom min fritidskille hem med denna bukett! En överlycklig pojke sträckte fram blommorna, som han plockat på fritids. Hjärtat smälter förstås. Som tur var fick han åka med en grannpojke hem, så att jag slapp iväg. Idag är det nämligen migränvarning på mig och förmiddagen har ägnats åt att försöka ligga på soffan och vila. Gick sådär med två till hemma. Nu hoppas jag att det inte blir värre, för nu är vilostunderna slut.

Vågen chockade mig idag och visade på stort viktras. Egentligen är siffrorna på vågen oväsentliga, för det är omkretsen på magen som jag vill minska. Jag är ju faktiskt inte så mycket för yta, men i det här fallet handlar det om att leva sundare. Jag är ett stort steg närmare:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar