Om mig

Mitt foto
Jag är en 37-årig kvinna, fru, mamma, väninna och syster. De fyra starkaste och självklaraste ljusglimterna i mitt liv är min man och mina tre barn. Jag försöker kombinera en karriär med ett aktivt hemmaliv vilket inte alltid är lätt. Bloggen ska hjälpa mig att se de dagliga ljusglimtar som annars vanligtvis passerar förbi i ett stressigt familjeliv. Min andepaus i tillvaron.

torsdag 28 juni 2012

Första smaken av glass

Vaniljglass var mums!
Min lilla tjej lekte hos en dagiskompis, vars storebror var hemma hos oss. Killarna lekte inne länge med lego och ritade. Tillslut tog vi en cykeltur till golfbanan för att köpa glass. Jag glömde ta med frukt till lilleman, så därför fick han smaka min GB Sandwich. Vilken syn när han slickade, ser förvånad ut, slickar och sedan skrattar gott! När min glass var slut stod han vid storebrors Magnum och hängde och visst fick han smaka. Underbara unge:-)

Jag har ett bra tips att få ut barnen i solen, när de helst vill härja inomhus: Ut med stora duplolådan (lego är ju bästa leksaken)! Liten som stor började leka.

Efter middagen så fick vi besök av våra kompisar, som ville gratta lilleman lite i förväg. Jag snodde ihop en smulpaj med rabarber och jordgubbar. Enkelt och gott.

En riktigt bra dag idag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar