Om mig

Mitt foto
Jag är en 37-årig kvinna, fru, mamma, väninna och syster. De fyra starkaste och självklaraste ljusglimterna i mitt liv är min man och mina tre barn. Jag försöker kombinera en karriär med ett aktivt hemmaliv vilket inte alltid är lätt. Bloggen ska hjälpa mig att se de dagliga ljusglimtar som annars vanligtvis passerar förbi i ett stressigt familjeliv. Min andepaus i tillvaron.

fredag 8 juni 2012

Grilltips

Vi grillade till middag och det var verkligen smarrigt. Kan varmt rekommendera Icas Baby Back Ribs, med en god sallad. Vi använder oss ofta av frukt i salladen, denna gång jordgubbar och vindruvor, och idag även grillad halloumi. Den gnisslar så härligt mellan tänderna.
Perfekt avslutning på denna dag, om än graderna sakta sjönk när solen gick ner. Nu är det sommarlov! Barnen har möjlighet att gå på fritids respektive dagis de kommande två veckorna, men vi får se vad de önskar. Vore ju skönt att slippa passa tider, men alla kompisar är där. Midsommar är ju också ett bra avslut. Vi får se hur vädret och humöret är helt enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar