Om mig

Mitt foto
Jag är en 37-årig kvinna, fru, mamma, väninna och syster. De fyra starkaste och självklaraste ljusglimterna i mitt liv är min man och mina tre barn. Jag försöker kombinera en karriär med ett aktivt hemmaliv vilket inte alltid är lätt. Bloggen ska hjälpa mig att se de dagliga ljusglimtar som annars vanligtvis passerar förbi i ett stressigt familjeliv. Min andepaus i tillvaron.

tisdag 26 juni 2012

Ljusglimtar i ösregnet

Ja idag på eftermiddagen blev det åskoväder. Vi hade varit ute och kom precis hem när det började regna. En av kusinerna följde med oss, så det blev lite röj i huset. Det är tur att jag mår bättre idag än igår, för även om det är bra med kompisar till barnen så händer det mycket grejer. Inte mycket att göra i ösregn, så det blev lite spel, leka affär och lilleman ville möblera om.

Ny variant av gåvagn
Nu är jag hemma med en trött bebis och de andra är och hyr film. Alla ska få välja, så vi hoppas på nöjda barn och vuxna.

Simskolan är verkligen toppen! De har delat in barnen i tre grupper baserat på vad de kan, så både nybörjare och en snart simkunnig kan gå samma kurs.

Lyckliga lyckliga badarbarn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar