Om mig

Mitt foto
Jag är en 37-årig kvinna, fru, mamma, väninna och syster. De fyra starkaste och självklaraste ljusglimterna i mitt liv är min man och mina tre barn. Jag försöker kombinera en karriär med ett aktivt hemmaliv vilket inte alltid är lätt. Bloggen ska hjälpa mig att se de dagliga ljusglimtar som annars vanligtvis passerar förbi i ett stressigt familjeliv. Min andepaus i tillvaron.

tisdag 26 juni 2012

Snart 1 år

Jag har rensat bort bebisleksaker och varit ner i vår skattkammare (källaren) och hittat mera passande leksaker för en 1-åring. Jag ville se vad vi hade för grejer för på söndag fyller han nämligen år! Det blir det presenter,tårta och kalas för släkten. Vi behöver alltså inhandla något som vi kan slå in i paket till lilleman och jag har ingen aning vad som ska köpas. Vad behöver en pojke som har två storasyskon? Här finns en massa ljudleksaker, klossar, lego, dockor, mjukisdjur osv osv.
Bild hittad efter googling här

Kläder funkar ju alltid förstås. Det blir till att ta sig till leksaksaffären och se om vi hittar något som slår byttor, skedar, köksredskap osv (för det är de bästa leksakerna).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar