Om mig

Mitt foto
Jag är en 37-årig kvinna, fru, mamma, väninna och syster. De fyra starkaste och självklaraste ljusglimterna i mitt liv är min man och mina tre barn. Jag försöker kombinera en karriär med ett aktivt hemmaliv vilket inte alltid är lätt. Bloggen ska hjälpa mig att se de dagliga ljusglimtar som annars vanligtvis passerar förbi i ett stressigt familjeliv. Min andepaus i tillvaron.

tisdag 31 juli 2012

Den perfekta utflykten?

Det började bra idag. Barnen och jag for iväg på cykelutflykt (jag promenerade med en sovandes lilleman).
De lekte i en lekpark, åt jordgubbar och smultron, lunchade på herrgården, åt glass på caféet, tittatde på loppisen. Ja, dagen var underbar!
Mysig cykelväg...

...alldeles vid Ljungan

Labyrinten


Här spelas det Blinka lilla stjärna

Lavendel

Herrgården
Ja, det kan inte bli bättre eller hur?

Jag brukar inte vilja fokusera på negativa saker i bloggen, men fortsättningen på detta härliga äventyr kan jag inte undgå att berätta om.

Vi började cykla hem, men då kom regnet...och åskan...och haglet. Jag ringde förtvivlat till alla jag visste som kunde vara nära och fick tillslut tag på en granne. Hon kom till undsättning, men fick inte plats med cyklarna i bilen. Nåja, det var bara i 10-15 minuter som cyklarna skulle behöva ligga undangömda i gräset. Döm av min förvåning när jag återvände med kombin, då min stora killes cykel helt enkelt var borta. STULEN. Jag är i chock ännu.

Nu gäller det bara en cykel, som var mindre än ett år gammal, så vår försäkring täcker alla kostnader, men ändå. Så fräckt att stjäla ett barns cykel.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar