Om mig

Mitt foto
Jag är en 37-årig kvinna, fru, mamma, väninna och syster. De fyra starkaste och självklaraste ljusglimterna i mitt liv är min man och mina tre barn. Jag försöker kombinera en karriär med ett aktivt hemmaliv vilket inte alltid är lätt. Bloggen ska hjälpa mig att se de dagliga ljusglimtar som annars vanligtvis passerar förbi i ett stressigt familjeliv. Min andepaus i tillvaron.

onsdag 4 juli 2012

Jobbdag och kojdag

Jag ställde klockan idag och gjorde mig i ordning för en halv jobbdag. Mycket ovant, men det kändes helt ok. Det blev en bra förmiddag och ett ordningsamt möte (gillar sånt). Har återigen fått höra och lära mig om konstruktiv kritik, uttag och insättningar på förtroendekonton och hur man skapar delaktighet. Har hört det förr, men kan höra det flera gånger om. Nu är det meningen att vi på ett halvår ska skapa en trevlig arbetskultur, jag tror att vi kommer att lyckas! Lite lunch med min vän A och sedan hem till mina kära.
Lilleman har haft lite feber efter sprutan igår, så vi har haft kojdag. Det är bra mysigt att bara ligga på golvet och inte behöva göra någonting:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar