Om mig

Mitt foto
Jag är en 37-årig kvinna, fru, mamma, väninna och syster. De fyra starkaste och självklaraste ljusglimterna i mitt liv är min man och mina tre barn. Jag försöker kombinera en karriär med ett aktivt hemmaliv vilket inte alltid är lätt. Bloggen ska hjälpa mig att se de dagliga ljusglimtar som annars vanligtvis passerar förbi i ett stressigt familjeliv. Min andepaus i tillvaron.

torsdag 19 juli 2012

Miniavbrott

Jag är nu hemkommen efter ett väldigt trevligt avbrott i vardagen. Jag och min man har semestrat i vår egen stad! Fånigt kanske, men väldigt skönt att inte behöva resa långt bort från lilleman, som sov över hos farmor och farfar för första gången. Det vi var ute efter var en lugn stund i solen sittandes på en uteservering med ett glas rosévin, prata och äta gott och det gjorde vi lika bra i hemmastaden som i storstaden.

Det blev lunch och sedan fick jag faktiskt med min man på en shoppingrunda, så det blev ett par skor och en klänning bl a. Vi hann även med en liten promenad i hamnen där det finns ett glasställe.

På eftermiddagen checkade vi in på anrika Knaust och gjorde oss sen i ordning för middag på Casino Cosmopol med våra goda vänner. Skönt att sitta still på rumpan och bara bry mig om att äta min egen mat. Det var väldigt gott och trevligt sällskap, men vi spelade inget.
 Hotellfrukosten i morse var toppen, synd bara att jag inte orkar ens hälften av vad som finns.
Väl hemma har vi äntligen kunna sätta vatten i poolen och storkillen med kompis badade i långt över en timme. Nu har jag handlat lite och ska börja med middagen - det blir grillat förstås.

Skönt med semester mitt i semestern!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar