Om mig

Mitt foto
Jag är en 37-årig kvinna, fru, mamma, väninna och syster. De fyra starkaste och självklaraste ljusglimterna i mitt liv är min man och mina tre barn. Jag försöker kombinera en karriär med ett aktivt hemmaliv vilket inte alltid är lätt. Bloggen ska hjälpa mig att se de dagliga ljusglimtar som annars vanligtvis passerar förbi i ett stressigt familjeliv. Min andepaus i tillvaron.

lördag 18 augusti 2012

Bjudmiddag

Ikväll kommer min mans bästa vän med sambo hem till oss och bjuder oss på middag. De har handlat allt till middag och fixat efterrätt. Ska bli så skönt att slippa jobba i mitt eget kök och att bara kunna sitta och njuta och bli serverad. De bor i en liten lägenhet så det är svårt för alla oss att klämma in sig hos dem. Det var viktigt att vi skulle kunna sitta ute på altanen och vi har ju verkligen tur med vädret. Vad de bjuder på? Ja ni, det blir....surströmming!
Bild lånad från wikipedia
Förstod att det fanns en hake någonstans, men ändå! Det är bara männen som äter så vi andra kommer att få något annat, jag vet inte vad. Jag tror att det blir trevligt ändå, bara jag kommer över lukten.

Min stora kille ska åka och se på hans fotbollslag spela match. Min man ska förklara lite regler för honom, så kan han få vara med nästa lördag, om han vill. Vi andra håller oss hemma och njuter av solen.

Välkommen sura lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar