Om mig

Mitt foto
Jag är en 37-årig kvinna, fru, mamma, väninna och syster. De fyra starkaste och självklaraste ljusglimterna i mitt liv är min man och mina tre barn. Jag försöker kombinera en karriär med ett aktivt hemmaliv vilket inte alltid är lätt. Bloggen ska hjälpa mig att se de dagliga ljusglimtar som annars vanligtvis passerar förbi i ett stressigt familjeliv. Min andepaus i tillvaron.

torsdag 30 augusti 2012

Nöjda mamman

Så blev det torsdag. Vi har klarat av veckans fotbollsträningar och igår var det föräldramöte på skolan. Det känns mycket positivt med sonens nya lärare. Tankesättet är helt annorlunda jämfört med ordinarie lärare. Det kommer inte vara så bokbundet och alla barnen behöver inte vara på samma sida i matte- eller läseboken. Ja, det är helt enkelt väldigt sunt. Alla föräldrar var nog lika nöjd som jag. Jag fick dessutom en promenad i den ljumma kvällen och alla barnen sov gott när jag kom hem.
Vad har vi här då?

Nu är det sista dagen jag och lilleman är hemma själva. Vi får väl se vad jag hittar på med lillbusen. Troligen lite jaga här och där:-) Jag ska faktiskt bara njuta under hans sovstund och se ett inspelat avsnitt av Dallas. Jag vet inte riktigt om jag gillar programmet, men det blir en stunds förströelse.

Imorgon blir det fullt ös med lillasyster, sen kör vi hårt på lördag med både simskolestart och fotbollsmatch. Söndag är och blir en vilodag och sen, sen är det jobbmåndag.


Men, nu funderar jag inte mer på det. Nu ska jag och lilleman tampas:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar