Om mig

Mitt foto
Jag är en 37-årig kvinna, fru, mamma, väninna och syster. De fyra starkaste och självklaraste ljusglimterna i mitt liv är min man och mina tre barn. Jag försöker kombinera en karriär med ett aktivt hemmaliv vilket inte alltid är lätt. Bloggen ska hjälpa mig att se de dagliga ljusglimtar som annars vanligtvis passerar förbi i ett stressigt familjeliv. Min andepaus i tillvaron.

fredag 24 augusti 2012

Otroligt skoköp!

När jag var med min vän och shoppade häromdagen köpte hon ett par supersnygga skor. Dagen efter var jag tillbaka, för att återlämna ett par jeans, och blev så sugen att prova ett par lika skor. De satt perfekt och eftersom jag tycker att jag är värd så mycket nu, efter mitt 1,5 år hemma, så slog jag till.

Medan expediten hämtar andra skon i storlek 39 så smsar jag min kompis och erkänner att jag ska bli en copy cat. Efter en kort stund ringer hon upp, samtidigt som expediten kommer tillbaka utan att ha hittat den andra skon. Förvirring råder ända tills historien uppdagar sig...

Min kompis köpte storlek 37 men fick med en vänstersko i storlek 39 och en högersko i storlek 37. Jag köpte därför precis tvärtom och kom hem med en vänster 37 och en höger 39. Nu är ordningen återställd och ett par fina skor inväntar att få användas.

Osannolikt, men lite kul, och sköna som tusan är de:-)

1 kommentar:

  1. Ha ha det är ju real life på riktigt det :)
    Alltid kul då man hittar både snygga och sköna...
    Önskar en riktigt fin helg,
    Sussi

    SvaraRadera