Om mig

Mitt foto
Jag är en 37-årig kvinna, fru, mamma, väninna och syster. De fyra starkaste och självklaraste ljusglimterna i mitt liv är min man och mina tre barn. Jag försöker kombinera en karriär med ett aktivt hemmaliv vilket inte alltid är lätt. Bloggen ska hjälpa mig att se de dagliga ljusglimtar som annars vanligtvis passerar förbi i ett stressigt familjeliv. Min andepaus i tillvaron.

lördag 11 augusti 2012

Rensat och shoppat

Idag har jag varit så trött att jag inte velat göra något....men så kan jag ju inte ha det! Jag tog därför äntligen tag i barnens garderober. Rensade ut allt som var litet och inte användes och lade kvarvarande kläder i fin ordning i klädkammaren. Hjälp fick jag också av min lilla kräsna tjej. Nu har vi två kassar som ska till lillkusinen:-)
Snart i ett paket på väg hem till mig, bild från hm

Nu börjar ju skolan och dagis snart, så det var dags att fylla på med basplagg. Jag shoppade därför loss på hm och köpte enkla tröjor, byxor och tights till barnen. Några plagg till mig slank också ner i beställningen;-)

Skönt att ha det gjort och sedan bli serverad laxfjärilar med skagenröra till middag. Nu kör vi lördagsmys och lite friidrott. Härliga helg!

2 kommentarer:

  1. Det är så härligt att rensa ut saker och kläder tycker jag. Fullt av tillfredsställelse på något sätt...

    SvaraRadera
  2. Vad duktig du är! Det är så skönt när man får till det där :)

    SvaraRadera