Om mig

Mitt foto
Jag är en 37-årig kvinna, fru, mamma, väninna och syster. De fyra starkaste och självklaraste ljusglimterna i mitt liv är min man och mina tre barn. Jag försöker kombinera en karriär med ett aktivt hemmaliv vilket inte alltid är lätt. Bloggen ska hjälpa mig att se de dagliga ljusglimtar som annars vanligtvis passerar förbi i ett stressigt familjeliv. Min andepaus i tillvaron.

torsdag 23 augusti 2012

Skolstart och Dallas

Idag började skolan igen och jag hade en mycket lycklig kille i morse! Jag var med på skolan en stund på morgonen, men lilleman hade stor show så vi åkte hem och lät 2-orna vara ifred med sin nya lärarinna. Det är en yngre tjej som ska ha hand om dem, då ordinarie läraren är sjukskriven, och jag hoppas att det kommer bli riktigt roligt. Hörde henne nämna lite om utematte en gång/vecka och det lät spännande.

Nu sover lillbusen och jag har slagit mig ner i soffan för att se lite inspelade avsnitt av Dallas. Vi får väl se om det är något att titta på. Jag tycker i alla fall att jag är värd lite slappande. Det blir full rulle när skolan slutar kl 13 så nu ska jag njuta!


1 kommentar:

  1. Jaaaa, jag gillar med att titta i bloggar där allt är fint ch vackert. Det får vara en blandning av bägge varianter :-)

    SvaraRadera