Om mig

Mitt foto
Jag är en 37-årig kvinna, fru, mamma, väninna och syster. De fyra starkaste och självklaraste ljusglimterna i mitt liv är min man och mina tre barn. Jag försöker kombinera en karriär med ett aktivt hemmaliv vilket inte alltid är lätt. Bloggen ska hjälpa mig att se de dagliga ljusglimtar som annars vanligtvis passerar förbi i ett stressigt familjeliv. Min andepaus i tillvaron.

torsdag 6 september 2012

Träningsvärk

Jag förstod ju att det blir så när man börjar träna och inte har gjort det på länge. Det är ändå skönt med träningsvärk på något sätt, men lär ju bli värre till imorgon. Men, men, imorgon är det fredag och det kommer en bebis på besök på jobbet. Inte min utan en liten en. Jag tror det blir lite fika också. Det har varit väldigt lugnt på fikafronten på jobbet. Inte ens en liten torr kaka har det funnits. Jag har varit väldigt duktig med promenader. Det blev en snabb promenad i skogen bakom jobbet idag och det räcker faktiskt med en kvart. Flåset kommer och den friska luften ger lite extra energi.

Mannen stack iväg till frisören efter att ha serverat oss hans egengjorda köttbullar. Jag kan verkligen vänja mig vid att vara lyxmamma! Nu ska jag och barnen gå ut en stund, det brukar vara skönt med lite luft och rörelse på kvällen!

Bloggar får jag läsa senare ikväll, det finns ju inte så mycket tid nuförtiden:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar