Om mig

Mitt foto
Jag är en 37-årig kvinna, fru, mamma, väninna och syster. De fyra starkaste och självklaraste ljusglimterna i mitt liv är min man och mina tre barn. Jag försöker kombinera en karriär med ett aktivt hemmaliv vilket inte alltid är lätt. Bloggen ska hjälpa mig att se de dagliga ljusglimtar som annars vanligtvis passerar förbi i ett stressigt familjeliv. Min andepaus i tillvaron.

tisdag 16 oktober 2012

Första snön

Ja, idag var det dags. Nu kom första snön efter sommaren och hösten är nog slut nu. Jag har ju sån tur att min man bytte till vinterdäck till mig igår, eftersom han följt väderprognosen (eller troligast hans pappa, men ändå). Tur var det, för det var slirigt i skogen på väg till jobbet. Egentligen vet jag inte om dagens snö är en ljusglimt, men det är väl bara acceptera fakta!Annars har jag några jobbljusglimtar idag:
  • Jag hade en "uppenbarelse" imorse på jobbet som var väldigt positiv för mig.
  • Jag hade fullt med roliga arbetsuppgifter och kunde bocka av min att-göra-lista
  • Effektiva beslut togs
  • Jag har gett positiv feedback och glatt några
På träningssidan går det riktig bra. Jag dammade av vår crosstrainer igår och trampade i en halvtimme framför "Torka aldrig tårar utan handskar". Bra beslut, helt klart (och riktigt bra serie). Om en timme blir det body pump. Känns bra det här:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar