Om mig

Mitt foto
Jag är en 37-årig kvinna, fru, mamma, väninna och syster. De fyra starkaste och självklaraste ljusglimterna i mitt liv är min man och mina tre barn. Jag försöker kombinera en karriär med ett aktivt hemmaliv vilket inte alltid är lätt. Bloggen ska hjälpa mig att se de dagliga ljusglimtar som annars vanligtvis passerar förbi i ett stressigt familjeliv. Min andepaus i tillvaron.

lördag 15 december 2012

Julfest

Igår dukades det upp till julbord på företaget och vi fick sluta redan vid 14. Jag hade inte ätit något före så gissa vem som stod först i matkön...;)

Företagets lilla band underhöll med några låtar och sedan tog vi oss in mot stan och hem till en arbetskamrat. Trots att vi var proppmätt efter julbord och tårta så slank det ner både vin, ost och kex. Mycket smaskigt och trevligt med många gapskratt.

Vi hamnade tillslut på en pub, med lite tveksamt klientel men med stämningen på topp. En ur vår grupp körde karaoken....När jag sedan erbjöds skjuts hem hakade jag på och lämnade mitt trevliga sällskap och årets julfest, nöjd och glad!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar