Om mig

Mitt foto
Jag är en 37-årig kvinna, fru, mamma, väninna och syster. De fyra starkaste och självklaraste ljusglimterna i mitt liv är min man och mina tre barn. Jag försöker kombinera en karriär med ett aktivt hemmaliv vilket inte alltid är lätt. Bloggen ska hjälpa mig att se de dagliga ljusglimtar som annars vanligtvis passerar förbi i ett stressigt familjeliv. Min andepaus i tillvaron.

tisdag 11 december 2012

Mer ork än jag kunde tro!

Snart dags att sova efter en händelserik dag. Dagen började lite väl tidigt, typ vid 02, av lilleman, som inte riktigt fattar hur skönt det är att sova. Trots den störda och korta sömnen så gick det hyfsat på jobbet. Fick bocka av saker från min att-göra-lista och så lite lussekatter till fikat. Helt ok dag.

På vägen hem hade jag lite problem med kopplingen på bilen och när det blev stopp pga möte med "maskinen som skrapar vägar"så fick jag inte i någon växel alls. Inte så skönt med bilhaveri vid -15 grader, men som tur är kom svärmor och hämtade upp mig. Det är inte första gången detta händer utan femte....Den här bilen och jag är inte bästa kompisar precis;)

Mannen åkte och fixade hem bilen på nåt sätt och sedan for jag på body pump. Skönt att äntligen få träna! Jag blev piggare av det trots att jag logiskt sett borde vara dödstrött.

Nu är det i alla fall läggdags och tumhållning för en bättre natt. Det bästa med allt är att imorgon och på lucia har jag SEMESTER:)

1 kommentar:

  1. Tur att det finns hjälpare i nöden! Njut sv dina semesterdagar :)
    Kram
    Ann-Mari

    SvaraRadera