Om mig

Mitt foto
Jag är en 37-årig kvinna, fru, mamma, väninna och syster. De fyra starkaste och självklaraste ljusglimterna i mitt liv är min man och mina tre barn. Jag försöker kombinera en karriär med ett aktivt hemmaliv vilket inte alltid är lätt. Bloggen ska hjälpa mig att se de dagliga ljusglimtar som annars vanligtvis passerar förbi i ett stressigt familjeliv. Min andepaus i tillvaron.

måndag 10 december 2012

Vinlotteri

Idag var det dags för vinlotteri igen. Vi är ett gäng tjejer som träffas en gång i månaden för att få surra lite, fika och lotta ut vinflaskor. Detta var tredje gången vi träffades och det var hemma hos mig. Efter middagen tände jag massor med värmeljus för att fixa mysstämningen. Mannen tog med sig barnen till farmor och farfar så vi kunde prata i lugn och ro. Det är rätt skönt faktiskt:-)

Jag bjöd på adventskaka med vanlijvisp och den var riktigt god. Receptet hittade jag på Made by Marys fina blogg.

Vi bidrar med två flaskor till lotteriet och denna gång var temat "Chile" och glögg. Totalt blev vi sex tjejer och delar ut tre vinster. 1:a pris får 6 flaskor, 2:a pris får 4 flaskor och 3:e pris får två flaskor.
Så hur gick det då? Jag har ju vunnit båda gångerna hittills och denna gång var inget undantag! Två glöggflaskor och två rödvinsflaskor fick stanna hos mig. Jag ser fram emot glöggen med chokladsmak, kan inte bli fel! Ja, den här traditionen gillar jag verkligen:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar