Om mig

Mitt foto
Jag är en 37-årig kvinna, fru, mamma, väninna och syster. De fyra starkaste och självklaraste ljusglimterna i mitt liv är min man och mina tre barn. Jag försöker kombinera en karriär med ett aktivt hemmaliv vilket inte alltid är lätt. Bloggen ska hjälpa mig att se de dagliga ljusglimtar som annars vanligtvis passerar förbi i ett stressigt familjeliv. Min andepaus i tillvaron.

onsdag 16 januari 2013

Nattskräck??

Nu är det tredje eller fjärde kvällen som lilleman vaknar upp 30-60 min efter kvällsläggning och skriker hysteriskt. Kan det vara nattskräck? Han har alltid sovit dåligt, men i USA sov han underligt nog bättre än någonsin - hela nätter i egen säng till 8.30 på morgonen. Undrar om jetlagen har utlöst detta? Kul är det inte:(

Jag hoppas verkligen att han sover för natten nu efter kvällens vrål. De senaste kvällarna har han hållit oss vakna från 22-01 så jag är lite sliten nu.

Dagisstart idag och lite snuvig. Javisst, allt på en gång. Nåja, vi ser fram emot morgondagen då vi ska fira vår 9-åring! Jag har bakat kalastårta med maräng, en barndomsfavorit!

Snälla älskade onge -soooov inatt!

2 kommentarer:

  1. Ahh, min son hade nattskräck, jag minns hur otäckt det var och han var inte kontaktbar. Själv verkade han inte minnas nått, och det var ju skönt. Det höll inte i sig så länge, hoppas det snart går över för din son med, för det är ett elände att inte få sova bra!

    SvaraRadera
  2. Ja jetlagen kan nog ställa till det...tycker också det är jobbigt, då i synnerhet då man kommer hem igen?!
    Hoppas nattens sömn blir toppen =)
    Kram Sussi

    SvaraRadera