Om mig

Mitt foto
Jag är en 37-årig kvinna, fru, mamma, väninna och syster. De fyra starkaste och självklaraste ljusglimterna i mitt liv är min man och mina tre barn. Jag försöker kombinera en karriär med ett aktivt hemmaliv vilket inte alltid är lätt. Bloggen ska hjälpa mig att se de dagliga ljusglimtar som annars vanligtvis passerar förbi i ett stressigt familjeliv. Min andepaus i tillvaron.

lördag 9 mars 2013

Hemgjord glass

Min man har köpt en glassmaskin för 5 veckor sedan. Han är själv ingen glassfantast, men vet att jag är det, så han gör glass till mig och barnen! Följande smaker har vi testat hittills:
1. Vanilj
2. Choklad med marshmallows
3. Romrussin
4. Dulche de leche med kakbitar
5. Kaffe med chokladbitar

Bäst av dessa har enligt mig varit romrussin samt dulche de leche medan barnen har chokladglassen som favorit.

Nu funderar vi som bäst vad kommande smaker ska bli... Förutom olika bärsmaker funderar jag på lemoncurd med maränger. Vad mer är gott?

2 kommentarer:

 1. Åhh, så smaskigt! För massor av år sedan (tidigt 90-tal) hade en kompis en glassmaskin. Han och jag höll en fest med mexikanskt tema och då gjorde han avokadoglass... Oväntat gott faktiskt!

  SvaraRadera
 2. Himla svårt.
  Jag är själv ingen glassfantas men på en indisk resturang åt jag indisk glass av pistagenötter. Det hette något speciellt som jag inte kommer ihåg. Men det var gott.

  Hälsningar
  Yohanna
  som skickar med en länk om nån skulle vilja hänga på:
  http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2013/march/real-life-fredagsmys-2.html

  SvaraRadera